Kosár:
Értéke: 0 Ft

Test- és arcápolás fiatal bőrre

Megrendelés

OlivAloe

12 650 Ft (bruttó)

doboz

A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
 

A fiatal bőr sérülékeny, gyulladásra hajlamos. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, ápolása milyen nagy szerepet játszik később, az öregedés fázisában. A bőr tehát minden életkorban védelemre szorul. A fiatal bőr másféle védelmet igényel, mint a korosodó, ezért állítottuk össze ezt a termékcsomagot. Az arc- és testápolás a tisztítással kezdődik.

 

Bőrradír habunk (200ml) organikus olívaolajjal, aloe verával, búza proteinnel és zúzott olívamaggal ledörzsöli az elhalt felhámot, hatóanyagai tisztítják a bőrt. A tiszta bőrt már hidratálhatjuk.

 

Hidratáló arckrémünk (40ml) fiatal bőrre B5 provitaminnal, fekete nadálytővel és gyógynövények speciális válogatásával szabályozza a bőr zsírosodását, összehúzza a kitágult pórusokat, hidratálja és megnyugtatja a bőrt.

 

A test védelmére B5 provitaminnal, zöldteával, E vitaminnal és shea vajjal készült testápoló tejet (200ml) ajánlunk, amely kíméletesen hidratál és véd. A megtisztított, hidratált, egészségesen ragyogó bőrrel a testápolás még nem ért véget.

 

Fontos a kellemes illat. Jázminos testpermetünk (130ml) a jázmin és a birsalma kivonat kellemes illatával, organikus aloe verával és B5 provitaminnal járul hozzá a bőr hidratálásához és táplálásához.

 

Bőrradír hab - 1 doboz (200ml)

Hidratáló arckrém fiatal bőrre - 1 doboz (40ml)

Testápoló tej - 1 doboz (200ml)

Testpermet nőknek Jázmin - 1 doboz (130ml)

 csomag (PO363D0)