Kosár:
Értéke: 0 Ft

Férfi csomag

Megrendelés

OlivAloe

17 680 Ft (bruttó)

doboz

A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
 

A férfi bőrének is szüksége van gondoskodásra.

 

A napi borotválkozás igénybe veszi a bőrt, ezért organikus olívaolajjal, aloe verával, panthenollal (B5 provitamin) és fekete nadálytő kivonattal (Allantoin) készült folyékony borotválkozó szappanunk (150ml) és organikus olívaolajjal, aloe verával, jojoba olajjal, gyapotmag kivonattal, E vitaminnal és B5 provitaminnal dúsított borotválkozás utáni balzsamunk (100ml) kombinált használatát javasoljuk.

 

Emellett az arc napi ápolása is elengedhetetlen, 30 éves kor felett a bőr igényli a napi hidratációt. Arckrémünk (50ml) organikus olívaolajjal, aloe verával, jojoba olajjal, gyapotmag kivonattal, E vitaminnal és B5 provitaminnal, fekete nadálytő kivonattal és a kamillából kivont bőrnyugtató bisabolollal minden bőrtípusra ajánlott.

 

A stílusos férfi a megjelenése mellett illatára is ad. Az egyhangúság ellen kétféle testpermetet ajánlunk. A ginzenggel dúsított Hullámok testpermet (130ml) illata, mint a frissen hasított fáé, egy kis fenyőillattal és nagyon enyhe tengerillattal megfűszerezve. A Frissesség testpermet (130ml) illata, pedig akár a frissen hasított fáé, egy kis pézsmával és vaníliával.

 

Folyékony borotválkozó szappan - 1 doboz (150ml)

Borotválkozás utáni balzsam - 1 doboz (100ml)

Arckrém férfiaknak - 1 doboz (50ml)

Testpermet férfiaknak – Hullámok - 1 doboz (130ml)

Testpermet férfiaknak – Frissesség - 1 doboz (130ml)

 

 csomag (PO35BFE)