Kosár:
Értéke: 0 Ft

Családi csomag

Megrendelés

OlivAloe

22 789 Ft (bruttó)

doboz

A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
 

A család higiéniája és egészsége kiemelkedően fontos. A gondoskodás mindenkinek jár. Éppen ezért állítottuk össze családi csomagunkat kicsik és nagyok, nők és férfiak védelmére.

 

Tisztálkodásra az egész család számára megfelelő, organikus olívaolajjal, aloe verával, bársonyvirággal (Amarant) és zsálya kivonattal készült klasszikus tusfürdőt (200ml) és minden hajtípusra megfelelő organikus olívaolajjal, aloe verával, bársonyvirággal (Amaranth), zsálya és napraforgó kivonattal, B5 provitaminnal készült sampont (200ml) választottunk.

 

A test hidratálására, védelmére zöldteás, shea vajas kézkrémet (100ml) és organikus olívaolajjal, aloe verával, E vitaminnal, mandulaolajjal és különleges, aktivizáló hozzávalókkal hidratáló és feszesítő testápolót (200ml) ajánlunk. Ezeket a család minden tagja használhatja.

 

A hölgyek arcápolására öregedést gátló általános arckrémet (normál és száraz bőrre, 40ml) javaslunk, amely zöldtea kivonattal, jojoba olajjal, E és B5 provitaminokkal készült. Az urak arcápolására speciális, férfiak számára készült arckrémet (50ml) választottunk jojoba olajjal, gyapotmag kivonattal, E és B5 provitaminnal, fekete nadálytő kivonattal és a kamillából kivont bőrnyugtató bisabolollal. A család tagjainak egészsége egyben az egész család egészsége.

 

Klasszikus tusfürdő - 1 doboz (200ml)

Sampon - 1 doboz (200ml)

Kézkrém - 1 doboz (100ml)

Hidratáló és feszesítő testápoló - 1 doboz (200ml)

Arckrém normál és száraz bőrre - 1 doboz (40ml)

Arckrém férfiaknak - 1 doboz (50ml)

 csomag (PO35FE7)